Onze Diensten

Keuken

Diensten

Wij verhuren gemeubileerde huizen, appartementen, studio’s en kamers voor kort en/of lang verblijf.

Ruim 10 jaar beheren en organiseren wij voor bedrijven, expats, kennismigranten en zzp-ers hun tijdelijk verblijf in de regio Amsterdam.

Onze capaciteit telt 200 kamers en is verspreid over IJmuiden.

Onze receptie is gevestigd in IJmuiden, u bent altijd welkom om te komen bezichtigen.

Woonkamer

Aanbod

Het aanbod bestaat uit gemeubileerde 1 of 2 persoonskamers. met gedeelde faciliteiten van keuken en sanitair, of studio’s en appartementen met eigen faciliteiten.

Onze kamers worden per week te huur aangeboden en zijn per week op te zeggen. Men kan vanaf 1 persoon reserveren, maar ook voor grote groepen voor kort verblijf en / of lang verblijf.

In ons aanbod vind u ook de speciale objecten. Deze zijn nader overeen te komen al naar gelang uw wensen.

Algemene Ruimte

Inrichting

De basisinrichting van elk object is hetzelfde. Alle kamers beschikken over eenpersoons bedden met linnengoed, zitje en/ of bureau met stoel, koel kast, satelliet televisie en gratis gebruik van draadloos internet.

Keukens zijn volledig ingericht met o.a. kook gelegenheid, oven, magnetron etc. Sanitaire faciliteiten. Wasmachine en droger aanwezig.

De schoonmaak van de gedeelde faciliteiten bij de huizen met 1 en of 2 persoonskamers worden door ons verzorgd. Handdoeken worden niet standaard geleverd, mogelijk op aanvraag.